Een indruk van de California Spring Trials 2019

Het was al op de eerste dag van de Californa Spring Trials een drukte van belang. Bezoekers uit Noord- en Zuid-Amerika, maar ook veel Europeanen mochten wij verwelkomen op onze prachtige locatie bij GroLink.

Eric Juckers en Dorien van Engelenburg geven de hele dag door presentaties aan de diverse groepen bezoekers.Het team van AAS Winners met o.a. Diane Blazek ging met veel plezier kijken bij de Delizz (r). Deze belangrijke variƫteit van ABZ Seeds werd in alle stadia getoond. Zes weken tot een plug groot genoeg is om te verpotten en dan duurt het nog 6 weken tot een plant bovenop bloemen toont en de eerste aardbei aanwezig is. Dit is het verkooppunt van de plant bij de retailer of het tuincentrum. De laatste fase die getoond werd zijn de planten zoals ze bij de consument in de tuin staan en volop de meest lekkere aardbeien produceren.
Het totaalconcept met het aantrekkelijke POS materiaal maakt de Delizz nog steeds tot een grootse AAS winner.Deze medewerkers van Stokes Seeds hebben met veel belangstelling onze eye-catcher Summer Breeze Rose bekeken.

Ook Proven Winners was met een aantal collega's aanwezig.We kregen ook bezoek van deze 2 kinderen. Zij hebben genoten van onze lekkere aardbeien en kregen ook nog een aardbeiencap.


(met akkoord van de ouders gepubliceerd).


Tot slot geeft deze foto van FloralDaily goed weer dat we aan belangstelling geen gebrek hadden.
Aardbei specialisten uit Andijk-Holland