Nieuw in ons assortiment : Summer Breeze Cherry!

Als een prachtige lentebloesem die een zomer vol heerlijk fruit inluidt: 'Summer Breeze Cherry Blossom' heeft het állemaal: mooie felroze semi dubbele bloemen EN heerlijk sappig fruit.

'Summer Breeze Cherry Blossom' speelt in op diverse huidige trends: een gezonde levensstijl, ontspanning en meer 'quality time' met familie en vrienden. Met deze sierlijke aardbeiplant geniet de consument van de intense bloemenzee in eigen tuin, terwijl er lekkere aardbeitjes van geplukt worden.

Niet alleen de consument wordt blij van de 'Summer Breeze Cherry Blossom': de unieke semi-dubbele bloemen houden de bloemblaadjes lang vast en dit zorgt voor veel kleur op de planten, dit is ook voor de handel van groot belang.

De felroze kersenbloesemkleur van de 'Summer Breeze Cherry Blossom' is goed te combineren met de eerder geïntroduceerde kleuren in de Summer Breeze serie: de roos-rode Rose en de bekroonde sneeuwwitte Snow.

Zaad is beschikbaar vanaf november 2020, informeer hierover bij uw leverancier.
Hier vindt u de infosheet.
Lees meer over de introductie van deze mooie nieuwe kleur in de Summer Breeze-serie in Bloemen en Plantennieuws.Aardbei specialisten uit Andijk-Holland