ABZ Strawberry Trials 2020

ABZ Strawberry Trials 2020

ABZ Strawberry Trials 2020 - Home Garden Experience

Een mooie aardbeiplanten-stand op de FlowerTrials® zit er dit jaar helaas niet in door de afgelasting van het evenement. Máár ABZ Seeds heeft een manier gevonden om tóch te laten zien waarom aardbeiplanten in je tuin zo leuk zijn.
In een video die opgenomen is in de show-tuin van Holland Strawberry House kan men de nieuwste rassen in de echte tuin-sfeer bewonderen.
De sierlijkheid van de bloemen en aardbeien, de bij-vriendelijke eigenschap, het educatieve en vooral het plezier-aspect van de aardbeiplanten: dit alles zie je terug in deze sfeervideo van ABZ Seeds!

Bekijk de video hier: Video ABZ Strawberry Trials 2020


DDST 2020

Wil je de samenvatting van de Digi Dutch Spring Trials, waarin de hoogtepunten van ons veredelingsprogramma langskomen, nog eens zien? Bekijk dan deze video:Highlights op een rij


Summer Breeze Snow
Summer Breeze SnowDeze nieuwe witte kleur "Snow" (Exp. V327), winnaar van de IPM Innovatie Prijs (DE), is toegevoegd aan onze Summer Breeze-serie.

De dubbele witte bloemen lijken op een sneeuwbui in de zomer en zullen niet stoppen met bloeien tot de herfst.
Gedurende deze hele periode produceert ze aromatische felrode aardbeien.

Een echte koele en verfrissende traktatie op een heerlijke warme zomeravond.Summer Breeze Rose
Summer Breeze Rose

Summer Breeze Snow vormt een goede combinatie met Summer Breeze Rose, de donkerroze dubbelbloemige variëteit die veel weg heeft van een echte rode roos.

Aardbei Summer Breeze Rose springt in het oog door haar sensationele roos-achtige bloem in een intense roze kleur. De mooie, compacte plant produceert de gehele zomer een constante stroom van fel roze, gevulde bloemen, en brengt heerlijk fris-zoete aardbeien voort.

Door haar grote sierwaarde is het een eye-catcher op het schap.
Delizz®
Delizz
Voor de consument die thuis op een gemakkelijke manier wil genieten van heerlijke aardbeien uit eigen kweek.

De plant is geschikt op het balkon en de patio en sluit dan ook naadloos aan bij de Urban Gardening en eetbare tuin trend. Hiernaast past ze ook uitstekend in de keuken, tussen de keuken kruiden- en groenteplanten.

Delizz® is in 2016 onderscheiden als All America Selections (AAS) Winnaar.


Aardbei specialisten uit Andijk-Holland